Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2021 12:29 - Нагла реклама на педерастия в "Откраднат живот", нагло АНТИХРИСТИЯНСТВО в "Столичани в повече". Нима българи го правят?
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3259 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 30.03.2021 11:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Сериалът "Откраднат живот" започна нормално, без хомо-темата. Тя се появи преди 10-ина серии. Един хомо стана ГЛАВЕН положителен герой, и даже ментор на останалите мъже. Но върхът беше в предната серия. Мачото от първите серии д-р Захариев, с постоянни хетеро-връзки които се "застъпват" една друга, типично мъжествен по външност и дух, по-завчера започна да мрънка пред хомото, че не му върви с жените и дали не е време да... опита нещо друго. И хъката-мъката предложи... целувка на педала. Даже доближиха устни, но се спряха. Абсолютно ИЗМИСЛЕНА работа.

Не са виновни нормалните хора, че подобна сцена им е ОТВРАТИТЕЛНА, все едно да им покажат облизване на храчка. Не трябва ли киното да се съобразява с чувствата на ОГРОМНОТО мнозинство, което ПРОДЪЛЖАВА РОДА ЧОВЕШКИ? Вече никой не осъжда ЖЕРТВИТЕ на половите аномалии, и у нас въпросът беше РЕШЕН. Никой не им пречеше, ако не парадират публично. То и за хетеро-двойките публичните нежности са приемливи само за най-младите, у които изглеждат невинно и красиво.

А сериалът "Столичани в повече"? Не стига, че от самото начало попът Гришата е такъв парцал без срам и чест, какъвто за щастие изобщо НЯМА между хората. Но в последната серия героинята Йовка, тъпият й любовник и попът който се опитал да я прелъстява, се сбиха просташки в попското жилище, камерата остана отвънка и се спря на някакъв... КРЪСТ.!!! И тоя кръст стоя сам в центъра на екрана поне 5-7 секунди, хубаво да се акцентира кви са нищожества християните.  

Такова ГРУБО, НАГЛО АНТИХРИСТИЯНСТВО го нямаше при "безбожния" социализъм!!!

МОЖЕ ЛИ БЪЛГАРИ ДА НАПИШАТ ТАКИВА СЦЕНАРИИ? Не съм проверявал етноса им. 




Гласувай:
10



1. panazea - Това е новата повеля на ЕК .
29.03.2021 15:51
Те за правата им се дерат !
Щото били подценени!
Аз не гледам телевизия отдавна , за да не ме облъчват !
цитирай
2. krumbelosvet - Изтрих коментар по-дълъг от постинга.
29.03.2021 20:29
Някакъв привърженик на ЛГБТ започваше от нееднозначно изречение в (превода на) първата глава на Тората, за да оспори отхвърлянето на еднополовия секс. И подминаваше ДЕСЕТКИ ОСЪЖДАНИЯ на тоя секс в Стария и Новия Завет на Библията, до жестоката заповед не само въпросния секс, но и травеститите да се наказват чрез УБИВАНЕ С КАМЪНИ. Което отдавна не се препоръчва и не се прави, и така иска нашето време.
Има една страна, която си е присвоила монопол върху борбата за "правата на човека". Но "случайно" ВИНАГИ става дума за защита правата на МАЛЦИНСТВА у ВРАГОВЕТЕ на тая държава - уйгури и хонконгци в Китай, "опозиция" и пета колона в Беларус и Русия, антикомунисти в бившите и настоящи соц. страни, ЛГТБ и цветнокожи между белите хора и т.н. И пълно пренебрежение към МНОЗИНСТВАТА у враговете и малцинствата у приятелите.
Вярно, че демокрацията не значи потискане на малцинствата. Но ОЩЕ ПО-МАЛКО ЗНАЧИ потискане и насилване на МНОЗИНСТВАТА, което си е просто сеене на раздори у враговете. Стари ИМПЕРСКИ номера, но сега усилени хиляди пъти със свръх-наука и свръх-технологии, до убийствената технология на "цветните революции", които разрушиха цветущи държави. И не успяха само в Китай. Който уверено върви към първото място в икономиката, технологиите и... военната сила. Де да видим.
цитирай
3. dobrodan - Не се поддавай на телевизионните провокации, Круме!
29.03.2021 20:54
Ние си оставаме по старата мода! Пък щом взеха и с бога да се защитават.......това очаквах накрая да се случи :):):):).
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1955355
Постинги: 1158
Коментари: 3379
Гласове: 3574
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031