Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2020 12:45 - Повелителят на утопиите
Автор: boristanouscheff Категория: Лични дневници   
Прочетен: 527 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.03.2020 13:03


Ако някой поиска да наложи вижданията си повсеместно и задължително на ниво държави, ще трябва да пръсне трилиони за финансиране на правилните медии, организации и хора, да се изръси за фондове и подкупи и то в продължение на много години. Не, че не се прави, но има един по-бърз и доказано работещ метод и прогресистът Сорош го използва без притеснение.

Според общоприетите правила, решенията на ЕСПЧ в Страсбург, базирани на международните харти от по няколко страници и взимани само от 47 съдии, по един от страна членка на Съвета на Европа, са задължителни за всички с приоритет и върховенство над националните им законодателства, независимо, че последните са многотомни и създавани в продължения на десетилетия от многобройни юристи в съответствие с местните особености и характеристики. Следователно, колко по-лесно и по-бързо ще бъде, ако се овладеят за целите на идеологията именно тези няколко десетки съдии с непропорционално голямо влияние.

Речено-сторено. Когато се избират магистратите в ЕСПЧ, те се предлагат по трима от държава. Практиката е, за да са, уж божем, независими от управляващите в съответната държава, те да се издигат от НПО-та. И, о, чудо, тези НПО-та до едно се оказват свързани с “Отворено общество“, известно още като фондацията на Сорош - OSF, която финансира както отделни лица, така и  организации и институции. Няма празно, както се казва, който и да бъде избран, все от “нашите“ ще е.

Затова и Австрия и Италия вече са задължени да легализират хомосексуалните съюзи а Полша абортите, Франция да позволи смяната на секса да се отразява и в официалните документи, Унгария да отмени доживотните присъди, Гърция да допусне нормите на шариата... А иначе, от 10 депозирани жалби пред ЕСПЧ, 9 са отхвърляни след предварително повърхностно прехвърляне и с нищо неговорещи мотиви и само тези, които са подкрепени от познато на съдиите НПО минава.

Анкета на френското издание Valeurs Actuelles (Съвременни ценности) разкрива  как финансовият спекулант и по съвместителство пръв промотор на неолиберализма (спекулата и “прогресът“ явно вървят ръка за ръка), Джордж Сорош, е инфилтрирал през фондацията си Европейския съд за правата на човека (ЕСПЧ). Тя е установила, че от 2009 до 2019-та г. 7 НПО-та, свързани с “Отворено общество“, са изпратили свои преки сътрудници за постоянни съдии в ЕСПЧ. Такива са 22 (12 дори направо са служители на фондацията на Сорош) от 100-те заседавали в този период, без да се отхвърлят за останалите наличието на индиректни връзки с OSF. Свързани с него са: мрежата от Хелзинкски комитети (между тях е и БХК), Международното сдружение (комисия) на юристите (CIJ), Амнести интернешънал Хюман райт уоч, Центърът за индивидуалните права в Европа (AIRE Centеr), Международният център за юридическа защита на правата на човека (Interights). За тези и съдружните им организации, Сорош, от 1984 г. досега, е похарчил 32 милиарда долара - как след това да не му се отблагодарят?! Между другото, последните двама български съдии също са изпратени от организации свързани с OSF!

П.С. Като куриоз, но показателен - от 10-тина години насам, съдиите в ЕСПЧ са изоставили обръщенията Господин и Госпожо, като твърде “родови“, а някои от тях дори носят баджовете на врата си в цветовете на дъгата, като много cool...

линк към цитираната медия: https://www.valeursactuelles.com/clubvaleurs/politique/enquete-comment-georges-soros-infiltre-la-cour-europeenne-des-droits-de-lhomme-116286




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: boristanouscheff
Категория: Лични дневници
Прочетен: 372635
Постинги: 60
Коментари: 98
Гласове: 77
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930