Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2016 11:39 - За какво Трайчо Трайков прибра € 70 000? ІІ
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 8886 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 05.11.2016 17:56


Сега ще ви покажа СТРОГО ПОВЕРИТЕЛЕН ДОКУМЕНТ ИЗГОТВЕН ОТ АДВОКАТ ЗА КЛИЕНТ, от адвокатската кантора "защитавала" интересите на НЕК, по делото за АЕЦ "Белене" и "консултирана" от Трайчо Трайков, за което е прибрал € 70 000 наши пари. Макар и СТРОГО ПОВЕРИТЕЛЕН документа е наличен на интернет страницата на Министерството на енергетиката и всеки, който пожелае, може да се запознае с него и ако иска да си го свали от ТУК. Не се притеснявайте да го видите, той е само 5 страници в PDF формат.
Аз ви подготвих в концентриран вида само есенцията на есенцията, т.е. най-важното, според мен. И то изглежда ето така (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху долната снимка):

image

Горната половина представлява "шапката" на документа, за да се види от кого и до кого (обърнете внимание на граматиката на изписването ДО и ОТ !), а втората половина - основните заключения.
Видно от заключенията там се говори за ДОГОВОРНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ и за ДОГОВОР. Такова животно НЯ-МА! Договор между НЕК и Атомстройекспорт (наричана в документа накратко АСЕ) НЯ-МА! Няма и никога не е имало! Има споразумение за бъдещо сключване на договор. Това е като годеж, но без свадба. При разтрогнат годеж съдът няма да постанови разделение на имуществото придобито по време на годежа. Въобще няма да има съд. Просто младите се разделят и точка.
В публичните си изяви лицето Трайков също натъртва, че ДОГОВОР между НЕК и АСЕ е нямало и това е точно така. Това, обаче, въобще не означава, че по време на скъпите "консултации" той е пледиръл същото? Да, познавам лицето Трайков и мога със сигурност да твърдя, че той лъже целия български народ. Ако Трайков не лъже нас излиза, че адвокатите са абсолютни кретени и не правят разлика между годеж и сватба?

Другият ключов момент от документа се съдържа на страница 3/5, където се коментира Иск №3. Там се казва буквално:

Съдът констатира, че НЕК е поръчала и трябва да заплати оборудването по Допълнение 5 (“ОДЦП”). ОДЦП се разделя на две категории: Изпълнено ОДЦП (на АСЕ са присъдени € 238,082,917 плюс текущите разходи за поддръжка и съхранение плюс RUB 221,274,794 за някои митнически такси) Спряно ОДЦП (на АСЕ са присъдени € 101,056,254 плюс текущите разходи за поддръжка и съхранение)


ОДЦП = Оборудване с Дълъг Цикъл на Производство - става въпрос именно за реакторното оборудване

Съдът е КОНСТАТИРАЛ ПО-РЪЧ-КА, но същият съд не е КОНСТАТИРАЛ ИЗ-ПЪЛ-НЕ-НИ-Е!!!!! Признава, че е приел, че има нещо произведено, но не е констатирал нищо налично. Това става с помощта на скалъпени документи, които АСЕ нямат никакъв проблем да подготвят и дадат на съда.
Тук е и тънкия момент. Ако Трайков е консултирал адвокатите той безспорно е запознат с тази документация, за наличност на някакво оборудване и се е съгласил с този "факт". Но пред всички нас, пред целокупния матрял той продължава упорито да твърди, че все още нито един българин не го е виждал. (показах ви това в "
За какво Трайчо Трайков прибра € 70 000?")

На този фон въобще не е очудващо, че вчера сутрин, в студиото на бТВ Трайков реагира гневно и даже стигна до налудничавото обявяваване на война на България, след като водещия Хекимян го попита за тлъстия хонорар. Той призна получаването му, не обясни нищо за него, освен, че в публикуваните фактури имало лични данни. В момента това видео НЕ Е налично на сървъра на бТВ!!!! Аз го гледах снощи, т.е. не на живо, а на запис, т.е. то беше налично. Тази сутрин го няма! Няма ги и видеата с останалите кандидат прецеденти, гостували вчера сутрин на Хекимян. Дали това е заради деня за размисъл? Повече от съмнително! Много други предизборни видеа със същите "герои" са си налични, но точно последните и изригването на Трайков ЛИП-СВАТ.

В дългогодишната ми практика на проследяване и разкриване на престъпленията на Трайчо Трайков това въобще не е първият случай, в който негови медийни изяви "изчезват" от сървърите на национални "медии", за да се заличат следите на "добрите му дела".

В резултат на гореизложеното се стигна до там, че "
Блог.БГ цензурира разкрития на престъпления срещу българоубийци".

Георги Котев



Гласувай:
11



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9842262
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031